Cu ajutorul fanilor, belVita Start a lansat cartea Mic Dejun 2.0, o carte despre cultura micului dejun in secolul vitezei, o colectie de sfaturi utile din care poti afla curiozitati despre prima, dar si cea mai importanta masa a zilei, precum si informatii nutritionale despre cele mai consumate alimente la micul dejun.
Clasificarea alimentelor in functie de indexul glicemic se bazeaza pe numeroase caracteristici ale acestora, de la tipurile de carbohidrati pe care le contin pana la continutul de fibre, proteine si lipide din alimente. In urma unui studiu, se pare ca doar 43% din populatia Romaniei ia micul dejun, un lucru destul de ingrijorator, avand in vedere ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei.
Mic Dejun 2.0 cuprinde 10 capitole, iar cititorii pot descoperi mai multe despre curiozitatile legate de prima masa a zilei, despre beneficiile si importanta micului dejun, dar si despre obiceiurile din intreaga lume. Continutul nutritional al retetelor furnizate de catre fanii belVita Start a fost analizat de catre dr. Corina-Aurelia Zugravu care a validat 288 de contributii incluse in volum.
Ruxandra Raica